Disclaimer Dimensio

 

  • www.dimensio.nl en alle onderliggende pagina’s, inclusief mail;
  • gebruikers en bezoekers van de website;
  • wielink web solutions de bevoegde uitgever van deze webpagina;

 

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

 

Dimensio Verpakkingen BV werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Dimensio Verpakkingen BV geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

Dimensio Verpakkingen BV  biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Dimensio Verpakkingen BV  is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

Dimensio Verpakkingen BV  verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

Dimensio Verpakkingen BV  kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.

Dimensio Verpakkingen BV zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen.

Dimensio Verpakkingen BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

De gebruiker/bezoeker van onze website, evenals de ontvangers van onze mails zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website en in de email.

Blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief

Dank voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!:
  Uw naam:
Email:
208